Ciprian Ciucu

Membru Fondator

 

 

Ciprian Ciucu are o experienta bogata in sectorul non-profit, unde a lucrat pentru organizatii cunoscute precum „Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile”. De-a lungul timpului a acordat consultanta in cadrul mai multor proiecte de asistenta tehnica (finantate de Banca Mondiala, Comisia Europeana, USAID, DfID, Unicef, Matra) pentru diferite agentii si ministere din Romania, Republica Moldova si Georgia.

In perioada 2007-2013 a fost lector invitat la Universitatea Bucuresti unde tinut cursul de managementul proiectelor in cadrul Departamentului de Studii Europene al Facutatii de Litere. Ciprian a scris in media romaneasca in publicatii precum Dilema Veche, HotNews, Euractiv, Observator Cultural si altele.

Din anul 2015 este membru din parte societatii civile si presedinte al Consiliului National de Integritate, organism care are functia de a supravhegea si de asigura independenta Agentiei Nationale de Integritate. Ciprian Ciucu este si membru fondator al Centrului Roman de Politici Europene.