Gaseste o Casa!

       

Proiectul "Gaseste o Casa! Cresterea transparentei si accesibilitatii procesului de atribuire a locuintelor sociale" trateaza problematica locuintelor sociale si procesul de acordare a acestora, propunandu-si o transparentizare si accesibilizare a intregului circuit al politicilor si procedurilor de acordare a locuintelor sociale. Proiectul va oferi o imagine de ansamblu si o privire comparativa asupra provocarilor si vulnerabilitatilor intalnite la nivelul municipiului Bucuresti, concluzionandu-se intr-o serie de recomandari si propuneri. Mai mult, proiectul va incerca sa aduca cetatenii - potentiali beneficiari ai sistemului de locuinte sociale - mai aproape de acesta, facilitand transparentizarea si accesul la procedurile de acordare

Proiectul este implementat de Centrul pentru Dezvoltare Urbana si Teritoriala, alaturi de Centrul Roman de Politici Europene si este finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Pentru mai multe detalii accesati www.gasesteocasa.ro.

Proiectul este finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org. Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014.